Thursday, August 20, 2009

Back and busy

I'm back from Kulturkalaset and Way Out West, and things are kind of busy. Malmöfestivalen är på gång, and school starts tomorrow. I promise to tell you all about my trip to Göteborg (and how I'm longing to go back) soon soon soon.

6 comments:

Linda said...

Va fin blogg du har!

Linda said...

Ja precis :) det ska bli så kul! ska du det?

Linda said...

Okej då förstår jag.. Det är tråkigt när man missar något som e värt att inte missa :) jag har viljat sett Håkan så många gånger men det har inte blivit av.. Har ganska nyligen börjat gilla hans musik och honom med. Blev väldigt ledsen när jag missade honom på peace and love.

Linda said...

Hej igen. Jag var och såg Håkan i går ju.. Då sålde dom massa t-shirts. Det finns beskrivning på min blogg men jag hittade en jätte fin t-shirt men köpte den aldrig. Såg att du hade massa coola t-shirt och undrar om du vet någon sida där den kan finnas eller om du sett den någon stans där man kan köpa den?

Linda said...

17 st :) va härligt! Det var så fantastiskt bra igår men ledsamt med. Man började nästan gråta när han gick av scenen.. så e han fin med :P Okej jag ska kolla där.. Dom har inte den t-shirten där.. den som va så snygg. Ångrar att jag inte köpte den. Men men dom flesta andra som dom sålde finns på sidan. Men dom gör om den nu så dom kanske lägger in fler t-shirts sen :)

Linda said...

Ja det är han han bär :) Tack så mycket men jag vill ha en sån du har på din presentations bild. Det är fint :)